torstai 11. heinäkuuta 2013

Barcelona beibe!

Populaatiota!
Noniin, nyt ollaan vihdoin ja viimein päästy meidän reissun alkumetreille. Tätä reissua ollaan siis suunniteltu jo viime keväästä, ja suunnitelmiin tuli ihmeesti lisäpotkua ku Mathias lupas mun synttäreiden kunniaks maksaa mun lennot :) Suunnitelman on muuttunu monta kertaa, mutta loppujen lopuks päästiin yhteisymmärrykseen kuinka matka toteutetaan.

Matkan ensi toteutus siis tässä: Vaasasta helsinkii sunnuntai aamuna. eväät oli mukana ja rinkat pakattuna. ehdin viel lauantai iltana tehä vähä siivousta ja laittaa Kikulle kukat ja kastelutarvikkeet tarpeeks selkeesti esille.. kröhöm...Vaasasta siis hesaan junalla. Helsingissä saatiin viettää laatu aikaa mun parhaan ystävän Oonan ja Oonan poikaystävän Matin kanssa. Otettiin pohjanmaalta aurinko mukaan ja vietettiin ihanan lepposa päivä Hakiksen laiturilla... Oli Rosee viiniä, oli mansikoita ja juustoa.. Oli vaikka ja mitä. Ja sit käytii vielä Juttutuvassa syömässä. Oli NIIN hyvää ruokaa, ehdottomasti suosittelen kaikille! 

Hirvee myöhää ei viittitty olla ku lento Barcelonaan lähti aamulla 7.30. Muutaman muuttujan johdosta ei sit suunnitelmista huolimatta päästy kovin ajois nukkumaan ja unet jäi aika lyhyiks, mut ei se mitää :) Tänä aamuna siis startattiin propellit ja liidettiin Norwegianilla Espanjan lämpöön! Oli muute Wifi koneessa, kui siistii?! :D 

Tänää ollaan yllättäen kävelty ja syöty. Mathiaksen ehdoton toive oli että syödää paellaa.. Ja niinhän me syötiin! Tai mathias söi, mä maistoin... Oli kyl hyvää! Ite tilasin lammasta joka seki oli kyllä rahansa väärtti. Ruuat +alkupala ja pullo valkkaria teki musta 48€ köyhemmän, mutta ajattelin sit pihtailla ehkä seuraavilla aterioilla :D Meillä menee nuo ruokalaskut vähän niinku silleen et se joka ehtii maksaa.. Mä oon aika nopee, mut on Mathiaski :) maksetaan siis vuorotellen.

Sit ollaan oikeestaa sahattu tota La Ramlaa edestakas noin 20km edestä :) niin ja olihan meillä sellanen chilli hetki tuolla hotellin katollaki.. On kuulkaa uima-altaat (sellanen mini, mut just hyvä) ja valkoseks stailattu kattoterassi. Kyllä teki hyvää vähä rentoutua ja kerätä voimia uuteen kävely kierrokseen :) 

Nyt kello on jotaki vaille 00, ja täällä aletaa laittaa huoneeseen lämmitystä päälle :D on nää sellasiaki ilmastoinnin väärinäyttäjiä täällä!!! Huomenna pitäis ehkä käydä lenkillä, rannalla ja kattomas jotai turisti juttuja..  Mathias on mun private guide :D eipä tartte ite miettiä ku toinen tietää mitä haluaa.. 

Nyt öitä kaikille! Katotaa kuinka paljon jaksan päivitellä!


1 kommentti: