maanantai 15. heinäkuuta 2013

Nizza kuvapäivitys

Ajattelin vaan laittaa aamupäivän otoksia jo tänne että tiedätte vähän minkänäkösestä paikasta on kyse! Niin ihana kaupunki, puhtaat kadut ja hienot talot! Eikä mikään suurkaupunki samallatavalla ki Marseille, joten liikennekki on rauhallisempaa :) mut kuuma täällä on!! Me ollaa oltu hotellilla nyt aurinkoa paossa, koska ollaa molemmat vielä vähä valoherkkiä Marseillen rantareissun jäljiltä :D 

Plääninä: nyt tutustumaan vanhaan kaupunkiin ja sen ihaniin pikku koukerokatuihin, sit mennää ihailemaan auringonlaskua näköalatornille.. Illalla syömää hyvin :) Huomenna Monte Carloon kattomaan Casinon meininkiä :P Ai että elämä on ihanaa, vaikka pientä matkaväsymystä on kyllä havaittavissa! Jalat on kyllä jo niin väsyneet ja selkäki on tullu kipeeks tosta ramppaamisesta :/ Mut vielä kolme kaupunkia koluttavana, mä pystyn tähän!! :D  Nyt niitä kuvia!

1 kommentti:

  1. Hei isä tässä katseli teidän matkan vaiheita,ihan kiva ploki.Me olemme Dresdenissä leirintä alueella,pitäisi lähteä kaupunkiin kunhan äiti vähän elpyy tuolta teltasta.Pane nyt jossain vaiheessa kun on aikaa skypeä päälle niin vois höpöttää terveisiä!

    VastaaPoista