maanantai 15. heinäkuuta 2013

Montpellier osa 2

Eilen lähdettiin siis pienten päiväunien jälkeen kaupungille, tarkoituksena hakeutua johki katu terassille syömää tapaksia ja juomaan lasit viiniä. Jotenki ilta sai kuitenki odottamattoman käänteen, ku huomattiin keskustan puistossa ihmisjoukon. No pakko oli tietysti lähtee kattomaan että mitä siel tapahtui... No tapahtui vaikka mitä!! Tuo "keskuspuisto" oli niin tupaten täynne ruoka kojuja, korumyyjiä, käsitöitä... Oli kolme lavaa joissa soitettiin musiikkia (mm Rolling Stonesia ranskalaisella aksentilla ja vahvalla nasaalilla :D) ja vedettiin tanssi esityksiä. Jossain vaiheessa silmään pisti ku jengi kävely viinilasit kädessä, ja kun näitä viinilaseja alkoi näkyä enemmän, ei voinut olla kyse enää siitä että joku olis lähteny terassilta lasi mukanaan. No, meille selvis että 5€ saat viinilasin ja kolme lipuketta joilla saa viinejä... Vähän niinku viini tasting, koska viini viljelijöillä oli telttoja ympäri aluetta, ja lipukkeet kävi kaikissa paikoissa! Ihan huippu idea! :) Tietysti ostettiin lipukkeet, ja käytyy hakemassa viiniä eri paikoista.. Ruokaa oli myös tarjolla laidasta laitaan, ja päätettiin hoitaa myös illan ruoka puoli tuolla tapahtumassa. Ekana mä otin mustekalan renkaita ja mathias otti etanoita. Etanat oli vähä liian hc stuffii mulle, joten jätin maistamatta. Mathias on kaikki ruokanen mutta ei sekää pystyny kaikkia syömään.. Mun renkulit oli kuitenki hyviä :) 

Jossain vaiheessa myös meidän viinilipukkeet loppui, eikä jaksettu jonottaa hakemaan uusia, joten ostettiin koko pullo :D istuttiin siis iltaa tuhansien ihmisten keskellä, kaiteella istuen ja nutittiin musiikista ja tunnelmasta. Haettiin myös myöhemmin snacks pussi jossa oli sellasia pieniä makkaroita.. Vai mitä ne nyt on.. Oli hyviä, mut ei jaksettu syödä kaikkee, joten nyt meil on juna eväänä sit loput :) 

Ihana ja yllättävä ilta! 

Oli muute pakko ottaa kuva meidän "hotellista" :D 
Nyt meidän matka kohti Marseillea jatkuu ja istutaan junassa. Mathias nukkuu ja mä yritän olla edes jotenki rauhas et se sais nukkuu rauhas. Mun on jotenki vaikee rentoutua junassa... Tärisen kokoajan johki suuntaan :D 

1 kommentti:

  1. Kuullostaa ihanalta lomalta. Oon hieman kade kyl :-)

    Muista kuvata paljon!

    VastaaPoista