torstai 11. heinäkuuta 2013

Barcelona osa 2

Eli Barcelonan Inglaterra hotellin Wifi ei halunnu julkasta mun teksejä, joten ei sit tullu kirjotettuu.. Koitan tehdä edes jotenki lyhyen postauksen Barcelonan loppureissusta. Eli oltii Bssa 3 yötä, ja ekan päivän touhut oliki kirjattuna tuossa edellisessä postauksessa. Tiistaina alotettiin lupauksen mukaisesti päivä juoksulenkillä! Juostiin hotellilta rannalle, ja tuossa lämmössä se matka kesti öbaut 30min.. Voin kertoo että hiki lensi :D Juoksu lopetettiin kaupan eteen josta käytii hakees aamupala leivät ja vettä. Syötii leivät ja tankattiin rannalla ja jatkettiin lenkkiä kävellen. Jotenki aika vaan kului ja kävely rullas ja todettiin että 1,5h kävelyä saa ehkä riittää.. Tässä vaiheessa haluan muistuttaa teitä päivän lämpötilasta joka huiteli 30 paremmalla puolella. No clouds. Hotellille suihkun kautta kattoterassille tasottamaan aamulla hankittuja rusketusrajoja.. Voi että tuo allas on kyllä huippu keksintö!! Tiistaina syötiin lounaaks nuudeleita.. Meinasin saada aivohalvauksen sen annoksen kanssa! Mathiaksen mielestä oli hyvä idea ottaa "wok to go" ja syödä seisten keskellä La Ramblaa.. Ja mun nuudelit oli nii perkeleen luikkaita ettei siitä tullu yhtää mitää.. Ja sit oli hiukset siel soosis ja oli kuuma jne.. Heitin ne tikut aika lyhyen yeityksen jälkee raivolla roskiksee ja siirryin harukka tekniikkaan. Vähä oli kuminauhat tiukalla sillä hetkellä :D No, ihan niinku tuo aamun lenkki ei olis riittäny, nii päätettiin lähtee uhmaamaan entisestään kuumempaa ilmastoa ja lähtee kapuamaan kuuluisaan puistoon (Park Guell) joka sijaitsi sopivasti erittäin jyrkän ja rappus-rikkaan mäen päällä. En oo varma valehtelenko jos väitän että käveltiin päivän aikana varmaa yli 400 porrasta ja varmaa 5km.. Sanoinko jo että oli hiukka kuuma ilma! Mut oli ehdottomasti vaivansa arvonen paikka! Suosittelen lämpiästi (hehe) kaikille.. Mutta ei lapsia mukaan! Eikä varsinkaa rattaita :D illalla syötiin reippaan päivän kunniaks hampurilaiset :)

Keskiviikko ei tosiaan alkanu lenkillä, vaan nyt alkoi tuntua jaloissa tuo kävely ja juokseminen. Juoksulenkki jäi siis välistä, mutta lähettii silti vähä verryttelemään 3,2kn matkaa isolle kirkolle. Sagrada Familia kirkko oli siis keskiviikon eka etappi. En jaksa kirjottaa siitä. Ei todellakaan lähetty jonottamaan että päästäis sisään ja oltiin oikeen tyytyväisiä jo kirkon upeeseen ulkonäköön. Täytyy sanoa että on arkitehdillä ollu mielikuvitusta ja/tai hyvä lääkitys tuota kirkkoa suunnitellessa :D kirkos suunnitteli siis sama tyyppi kuin tuon em puiston!

(Mun piti kirjottaa lyhyesti?!)

Meidän pyhiinvaellus jatkui Michael Korsin liikettä jahdatessa. Ei ikinä löydetty sitä, mutta löydettiin ostoskeskus, jossa pyörittiin jonku aikaa. Ei ostettu mitään :) tässä kohtaa mulla alkoi olla panokset lopussa ja tuli jo oikeestaa huono oloki, ku oltii syöty vaan puoliks yks leipä aikasin aamulla, ja kävelty  varmaa 10km. Otettiin siis metro keskustaan ja mentii syömää muutama tapas. Sit oliki aika suunnistaa hotellin katolle elbaamaan :) illalla käytiin syömässä pizzaa ja sit kierrettiin vähän niitä samoja kortteleita ja päädyttiin juomaan sangriaa terassille. Tähän loppui meidän Barcelonan reissu, ja lähettiin tihkusateessa takas hotellille pakkaamaan ja nukkumaan. Barcelonassa meni ehkä odotettua enemmän rahaa, ku jotenki löydettiin ittemme aina jostai suht hienosta ravintolasta.. Ostin myös yhdet bikinit (25€) ja hatun (25€). Hyvä reissu, suosittelen! Nyt laitan randomisti jotai kuvia... En (o)saa lisättyä kuvateksejä, joten voitte arvuutella mitä kuvassa näkyy :)

Tarina jatkuu huomenna! ;)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi ku näyttää ihanalta!!!! Mäki haluun!!! Varmasti ikimuistoinen reissu!

    T. jenna

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Näyttää olevan hyvä reissu :) Toi kirkko ei ilmeisesti koskaan tuu valmiiks, ite olin kuitenki tuol 2007 :D T. Annika

    VastaaPoista